Apa yang kita semua tentang

Secara tradisinya Moden

Kueh Ho Jiak adalah sebuah perniagaan keluarga pelbagai generasi yang bermula oleh Sandy Tan, pengasas 55 tahun yang berusia di Kueh Ho Jiak, yang menghabiskan sebahagian besar zaman kanak-kanaknya di sekitar kawasan makan kecil bersantai yang menjual Kueh dan makanan mudah di Kampung. Pertama kali bermula dengan neneknya & yang disampaikan kepada ibunya. Ketika membantu ibu beliau dengan mengumpul hidangan dan pelbagai tugas, dia mengambil kemahiran masakan dan kebolehan organisasi juga. Beliau perlahan-lahan belajar set kemahiran dan makanan tradisional Nanyang Kueh yang lain, dan membantu memasak dan menguruskan gerai untuk ibunya menjelang usia muda 12.
Hari ini, Kueh Ho Jiak diiktiraf sebagai penjaja warisan oleh UNESCO, kerana menjadi peneraju pasaran di Kueh dan masih tinggal benar kepada akar seseorang. Dengan bantuan Elizabeth Chan (anak perempuan), keluarga ini mengembangkan perniagaan untuk merangkumi perkhidmatan katering, penghantaran online dan juga Stesen Live memasak di kawasan pantri di MnC, acara luar dan kelab akar umbi.

jenama kami Janji

Kami mengambil penjagaan yang terbaik dalam pertukangan secara tangan kami dengan satu Falsafah dalam fikiran: kualiti.
Sama ada ia adalah kuehs, biskut, makanan atau Snek lain, terdapat sama sekali tidak ada kompromi ke atas menggunakan bahan yang terbaik dengan tiada pewarna tiruan.
Dengan 4 generasi pengalaman dan keghairahan, kita terus bekerja pada kraf dan keluarga resipi. Kami juga telah mencipta perisa baru untuk menambah pilihan kami, seperti kulit kentang manis Ang Ku Kueh kepada Durian Ang Ku Kueh, dan sebagainya.
Kami melayan semua pelanggan dan kakitangan kami seperti ahli keluarga kami sendiri, kerana ia adalah persahabatan yang telah berterusan diilhamkan dan bermotivasi kita untuk menolak lebih keras dan seterusnya.

FALSAFAH KAMI

Kueh Ho Jiak berusaha untuk mencipta dan menggalakkan makanan yang lazat dan sihat dan lazat. Kami berusaha untuk mengembangkan perniagaan kami dengan kejujuran dan integriti yang sama yang kami gunakan untuk kerajinan resipi kami, dengan kemampanan dan rasa yang hebat untuk semua.

Preserving heritage,
one kueh at a time

QUICK
LINKS

HOME

OUR STORY

OUR DELICACIES

CORPORATE ORDER

MEDIA

CONTACT US

BUSINESS POLICY

STORE LOCATIONS

TANJONG PAGAR
PLAZA MARKET

6 Tanjong Pagar Plaza Market
#02-20
Singapore 081006
(Inside the market at level 2)

Opening Hours:
Mon to Wed, Fri to Saturday
7:30 am - 3:00 pm
| Closed on Thurs and Sun |

Delivery Available Mon to Sun

Chinatown Complex Hawker Centre

335 Smith Street
#02-148/149, Singapore 050335

Opening Hours:
Tuesday to Sunday
8:30 am - 3:30 pm
| Closed on Thurs and Sun |

Delivery Available Mon to Sun

© 2019 Kueh Ho Jiak. All Rights Reserved
Developed & Maintained by Emphasis Brands