PERKHIDMATAN ACARA

Kueh Ho Jiak Fungsi korporat

Mencari caterer yang boleh menawarkan anda pengalaman yang berbeza untuk fungsi korporat anda? Mencari-Cari lagi. Sama ada seminar ceramah, bengkel atau ulang tahun korporat, marilah kita menggembirakan anda dengan yang direka tangan parti kegembiraan kami, yang terdiri daripada penyebaran Kueh yang berbeza perisa, yang terdiri daripada peanut tradisional dan Mung Bean untuk mengisi Chempedak baru dan durian. Lengkapkan penyebaran dengan pilihan berperisa kami seperti kami buatan buatan goreng Hoon, Bento set dan pulut. Kami menjamin untuk menyediakan anda dengan pengalaman yang anda tidak akan lupa.

PELANCARAN PRODUK

Merancang acara untuk pelancaran produk baru Syarikat anda adalah tidak begitu mudah. Marilah kita membantu anda menjaga makanan yang berkenaan. Anda akan melayan tetamu anda dengan hidangan Nanyang yang lazat. Kami akan memastikan tetamu anda meninggalkan perut yang berpuas hati.

PERISTIWA RANGKAIAN

Kueh Ho Jiak adalah pilihan utama anda untuk acara rangkaian anda. Gaya set kami akan sepadan dengan tema acara anda. Kami boleh menampung perhimpunan kecil atau kehadiran besar. Mengharapkan yang terbaik daripada kami.

PARTI SYARIKAT

Nikmati parti Syarikat yang bimbang. Anda pasti layak. Biarkan kerja kepada kami. Kami telah anda dilindungi untuk semua jenis tetapan, tanpa mengira skala. Datang dan bercakap dengan kami tentang keperluan anda hari ini.

SET MEJA PENCUCI MULUT KORPORAT KUEH

Sweeten parti anda dan melayan tetamu anda dengan pilihan kuehs terbaik kami. Reka bentuk Kueh kami boleh disesuaikan supaya anda boleh pastikan bahawa apa sahaja yang kami tawarkan pasti sesuai dengan tema anda! Tidak ada tema yang mustahil untuk Meja pencuci mulut Kueh kami-up jadi memukul kami dengan idea anda!

BENGKEL MEMBINA PASUKAN

Kerja berpasukan adalah bahan penting bagi mana-mana organisasi yang berjaya dan bengkel membuat makanan sentiasa menjadi cara yang menyeronokkan untuk bon dengan ahli pasukan anda. Para peserta akan dapat membuat Kueh mereka sendiri dari awal, menggunakan bahan dan peralatan yang disediakan oleh Kueh Ho Jiak. Cef kami mempunyai pengalaman bercakap di hadapan orang ramai supaya anda boleh mempercayai mereka untuk menyediakan sesi yang menarik dan interaktif!

SENARAI KAMI
KORPORAT PERKHIDMATAN

• Pelancaran produk

• Acara rangkaian

• Parti Syarikat

• Set jadual pencuci mulut korporat Kueh

• Bengkel berpasukan

Pertanyaan korporat

FALSAFAH KAMI

Kueh Ho Jiak berusaha untuk mencipta dan menggalakkan makanan yang lazat dan sihat dan lazat. Kami berusaha untuk mengembangkan perniagaan kami dengan kejujuran dan integriti yang sama yang kami gunakan untuk kerajinan resipi kami, dengan kemampanan dan rasa yang hebat untuk semua.

Preserving heritage,
one kueh at a time

QUICK
LINKS

HOME

OUR STORY

OUR DELICACIES

CORPORATE ORDER

MEDIA

CONTACT US

BUSINESS POLICY

STORE LOCATIONS

TANJONG PAGAR
PLAZA MARKET

6 Tanjong Pagar Plaza Market
#02-20
Singapore 081006
(Inside the market at level 2)

Opening Hours:
Mon to Wed, Fri to Saturday
7:30 am - 3:00 pm
| Closed on Thurs and Sun |

Delivery Available Mon to Sun

Chinatown Complex Hawker Centre

335 Smith Street
#02-148/149, Singapore 050335

Opening Hours:
Tuesday to Sunday
8:30 am - 3:30 pm
| Closed on Thurs and Sun |

Delivery Available Mon to Sun

© 2019 Kueh Ho Jiak. All Rights Reserved
Developed & Maintained by Emphasis Brands